Petitchef

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
un ciolan afumat in casa

1l vin alb

4 foi de dafin

o lingurita piper boabe

jum.lingurita boabe coriandru

6 cuisoare

cimbru,busuioc si tarhon macinat

Preparare

  • Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
  • Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.
  • A pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti

Poze

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara, poza 1Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara, poza 2




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciolan bavarez fiert in bere
Ciolan bavarez fiert in bere
4 porții
2 ore
Ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Vin Sarbatorile, Sarbatorile vin!Cum racim corect o sticla de vinCum racim corect o sticla de vin

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: