Petitchef

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
  • Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.
  • A pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti

Poze

Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara, poza 1
Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
Ciolan de porc la cuptor cu salata de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciolan bavarez fiert in bere
Ciolan bavarez fiert in bere
4 porții
2 ore
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Ciolan cu salata de cartofi - meniu ca la oktoberfest :)
Ciolan cu salata de cartofi - meniu ca la oktoberfest :)
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Nucsoara - condiment comoara Nucsoara - condiment comoara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: