Petitchef

Ciorba cu ...zdrente

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

pentru zdrente:

Preparare

  • Carnea se fierbe in apa cu sare Se spumeaza in acest timp pana ramane limpede si se continua fierberea la foc lent.
  • Se adauga ceapa,morcovul si albitura ,toate tocate marunt. Cand a fiert se acreste cu zeama de lamaie atat cat va place.
  • Ouale amestecate bine cu faina intrun castronel,eventual adaugam o putina apa in compozitie,atat cat sa aiba aspectul aluatului de clatite.
  • Il turnam lent deasupra ciorbei care clocoteste...cand se ridica la suprafata zdrentele astfel obtinute,mai lasam cateva clocote,adaugam leusteanul taiat marunt si acoperim ,oprind focul.
  • Cine doreste o poate drege si cu smantana.

Rețete inrudite

YouTube

Clapon cu castane



Întrebări:




Comentarii:

Mihai, 21/01/2022

Deci in total, 3 linguri.... :- (( "Curat" "de zdrentze"!!!

(0) (0) Abuz
nutzyka_n2014
nutzyka_n2014, 26/01/2014

Exceptionala.....forte bun,foarte bun............

(0) (0) Abuz
07/06/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui en papillote
Pui en papillote
2 porții
35 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează