Petitchef

Ciorba de pipote a la grec

Felul principal
8 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pipotele spalate si curatate bine se pun intr-un vas cu 4-5 l de apa sa fiarba.
    Adunam din cand in cand spuma.
    Cand au fiert pe jumatate se adauga morcovul, radacina de patrunjel, ceapa,
    pastarnacul si telina - toate tocate cuburi mici.
    Separat, fierbem borsul si il spumam.
    Il adaugam in oala atunci cand carnea si legumele sunt fierte.
    Adaugam dupa gust: sare,vegeta si piper.
    Intr-un bol amestecam smantana cu usturoiul pisat si galbenusurile.
    Peste ele punem un polonic cu ciorba fierbinte si apoi punem amestecul in oala.
    Mai lasam sa dea un clocot doua si oprim focul.
    Adaugam la sfarsit si patrunjelul tocat marunt.

    Servim ciorbica fierbinte,cu smantana si usturoi alaturi.
    Astfel pregatita, ciorba de pipote a la grec,
    va avea un gust apropiat de ciorba de burta.


Poze

Ciorba de pipote a la grec
Ciorba de pipote a la grec - poza 2

Întrebări:




Comentarii (33):

09/11/2016

Chiar acum o fac așa, pun acum și vegeta, nu mi-a trecut prin cap!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/07/2015

Excelenta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/10/2014

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
bumbac_maria, 19/03/2015

Delicioasă

(0) (0) Abuz
11/03/2014

Perfectă

(0) (0) Abuz
25/02/2014

....SUPER!!!

(0) (0) Abuz
25/02/2014

Buna,buna,buna

(0) (0) Abuz
18/01/2014

Delicios

(0) (0) Abuz
13/12/2013

Gustos

(0) (0) Abuz
25/10/2013

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează