Petitchef

Supa limpede de pui

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g carne de pui

2 cepe



1 bucata telina

1 radacina patrunjel

patrunjel verde

sare dupa gust

Preparare

  • Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.Supa nu trebuie sa dea in clocot,ci numai sa mocneasca.Restul de sare se va adauga la sfarsit.
  • Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.
  • Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.Nu se mai fierbe,ci se tine la cald,iar inainte de a fi servita se incalzeste,intrucat trebuie servita fierbinte.
  • Se serveste cu orice fel de adaos va place:taitei,fidea,galuste de gris si cu patrunjel verde tocat.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa de pui cu galusti
Supa de pui cu galusti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa de pui cu taietei de casa
Supa de pui cu taietei de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Supa de pui cu taitei de casa
Supa de pui cu taitei de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de praz si lapte de cocos
Supa de praz si lapte de cocos
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.