Petitchef

Supa limpede de pui

Felul principal
4 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.Supa nu trebuie sa dea in clocot,ci numai sa mocneasca.Restul de sare se va adauga la sfarsit.
  • Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.
  • Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.Nu se mai fierbe,ci se tine la cald,iar inainte de a fi servita se incalzeste,intrucat trebuie servita fierbinte.
  • Se serveste cu orice fel de adaos va place:taitei,fidea,galuste de gris si cu patrunjel verde tocat.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa clara de pui
Supa clara de pui
1 porții
30 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa rabinului (o supa de pui mai altfel)
Supa rabinului (o supa de pui mai altfel)
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Supa de pui cu taitei de casa
Supa de pui cu taitei de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: