Petitchef

Ciorba de pui cu fidea

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai intai se portoneaza puiul si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa cu sare timp de 10 minute si se spumeaza. Legumele se toaca marunt, in afara de telina pe care o tai in bucati mari iar la sfarsit o scot din ciorba.
    Morcovul se poate da si prin razatoarea mare.
  • Se pun apoi la calit (in afara de telina) in tigaie cu 3 lg ulei si putina apa cat sa le patrunda. Se lasa 10 minute.
  • Legumele calite nu sunt pe placul tuturor deci pot fi puse fara calire in ciorba, dupa ce puiul nu mai face spuma.
    Desi prin calire gustul si aroma legumelor se amplifica si ciorba capata o culoare frumoasa, ciorbele facute astfel sunt mai grase dar pot fi potrivite cand carnea este slaba in grasimi.Cand legumele sunt calite se pun peste ciorba, apoi se adauga cartofii si se potriveste de sare. Se mai lasa 10 minute.
  • Se pune la sfarsit fideaua si apoi cele 2 lg de bulion numai cat sa-i dea putina culoare.
    Rosiile si substantele acre se adauga numai spre sfârsitul fierberii, pentru ca altfel celelalte ingrediente se întaresc si nu se mai fierb bine.
  • Cand focul este stins se pune si patrunjelul, desi verdeata se adauga numai înainte de servire, dar nu avem mereu timp sa pregatim totul cum trebuie.


Întrebări:




Comentarii:

02/02/2014

Am facut si eu ...excelenta!!

(0) (0) Abuz
16/05/2013

E buna......

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează