Petitchef

Ciorba de porc cu zeama de varza si taitei de casa

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
un os de porc



1 pastranac

1 radacina de patrunjel

1/2 telina


ardei verde/rosu

tocana de legume

patrunjel

zeama de varza

sare

piper

Preparare

  • Spargem osul in bucati mai mici cu o toporisca, il spalam bine si punem bucatile la fiert in apa rece cu sare. Spumam de cate ori este nevoie.
  • Dupa ce a fiert carnea, punem legumele taiate dupa prefeinte sau date pe razatoare si lasam sa fiarba impreuna.
  • Dupa ce au fiert si legumele punem taiteii de casa si lasam sa fiarba si acestia.
  • La sfarsit punem zeama de varza dupa gustul fiecaruia si lasam sa mai dea unu', doua clocote.

Întrebări:




Comentarii:

03/01/2014

Seamana cu ciorba facuta de mamaia. Astazi o voi face si sigur ve iesi foarte buna.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba din oase de porc
Ciorba din oase de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
Ciorba cu oase de porc si zeama de varza
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciorba de porc cu varza
Ciorba de porc cu varza
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Taitei de casa!
Taitei de casa!
2 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.