Petitchef

Ciorba taraneasca

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spalam osul si carnea si o taiem bucatele.o calesc putin pt ca asa imi place dar nu e necesar inainte de a o pune la fiert.
  • Legumele le spalam si le taiem cubulete si la fel ca si carnea le calesc intr-o ling de ulei pe urma punem 2 cani cu apa si adaugam osul si carnea bucati si lasam la fiert 1 ora.
  • Dupa 1 ora cand sunt aproape fierte , adaugam cartofii taiati cubulete si legumele congelate si le lasam sa mai fiarba apx 30 min.
  • Dupa ce au fiert toate , potrivim de gust cu sare si piper si o servim fierbinte cu ardeii iuti si cu smantana.

Poze

Ciorba taraneasca, poza 1
Ciorba taraneasca, poza 2
Ciorba taraneasca, poza 3
Ciorba taraneasca, poza 4
Ciorba taraneasca, poza 5
Ciorba taraneasca, poza 6
Ciorba taraneasca, poza 7
Ciorba taraneasca, poza 8
Ciorba taraneasca, poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Moelleux cu legume si smantana
Moelleux cu legume si smantana
4 porții
1h10m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de vacuta
Ciorba taraneasca de vacuta
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca de porc
Ciorba taraneasca de porc
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba taraneasca cu carne de pui
Ciorba taraneasca cu carne de pui
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PastePeștele, un aliment esențial pentru sănătatePeștele, un aliment esențial pentru sănătate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.