Petitchef

Ciulama de ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile, curatate si bine spalate, se taie in felii mari si se fierb acoperite, 30 minute, intr-o cratita cu 1/4 l apa clocotita, la foc mic, impreuna cu ceapa taiata in sferturi, pina cind ciupercile se moaie bine, scotindu-se apoi ceapa.
  • Faina se freaca cu o lingura de apa rece desertindu-se peste ciuperci cu care se amesteca, lasind sa fiarba citeva clocote ca sa se lege putin sosul, apoi cratita se ia de pe foc.
  • Smantina batuta cu o lingura de apa rece se amesteca cu sosul fierbinte, potrivindu-se gustul cu sare.
  • Deasupra se pun bucatele de unt, frunze de marar si patrunjel taiate marunt.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciulama de pui cu ciuperci
Ciulama de pui cu ciuperci
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ciulama de ciuperci
Ciulama de ciuperci
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciulama cu carne de pui si ciuperci
Ciulama cu carne de pui si ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
3.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.