Petitchef

Ciuperci cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile se taie fasii. Ceapa si ardeiul se taie rondele, rosia se taie in bucati mai mari dupa ce am curatat-o de pielite.
  • Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, ciupercile , ardeiul si se amesteca usor.
  • Dupa ce ciupercile si legumele sau calit adaugam rosiile si lasam sa fiarba pana scade sosul format. Cand sunt gata se pune mancarica pe farfurie si presaram verdeata tocata marunt.


Întrebări:




Comentarii:

stelinasicostel, 07/03/2017

E foarte bun.apropo ,pt cei cu o cultura f vasta ,intrati pe alte site-ri pt voi specials.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/02/2016

F bune bv bv bv bv bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/03/2017

In primul rand rosia are o singura pielita, nu pielite, apoi "legumele sau calit" dovedesc incultura ta foarte vasta.

(1) (0) Abuz
02/04/2013

Bun

(0) (0) Abuz
12/02/2013

Super

(0) (0) Abuz
10/04/2012

Fffff bun

(0) (0) Abuz
30/03/2012

Arata foarte bine cred ca sunt si la fel de gustoase!

(0) (0) Abuz
22/12/2011

M-ia placut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează