Petitchef

Gulas cu legume

Felul principal
4 porții
42 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Spalam carnea in apa rece,o taiem cubulete si o calatim din nou. Incingem uleiul intr-o oala mare si prajim carnea pana cand devine aurie. Curatam si spalam legumele.
  • Taiem ardeii fasii si tocam ceapa marunt. Adaugam ceapa peste cubuletele de carne si o calim timp de 3 minute.
  • Adaugam ardeii si mai lasam inca 2 minute.
    Turnam rosiile din conserva si amestecam foarte bine.Adaugam frunzele de dafin , boiaua,sarea si piperul dupa gust.
  • Turnam 600ml apa fierbinte si acoperim oala cu un capac.Lasam la fiert la foc mic,timp de o ora si 30 de minute.Putem ingrosa sosul cu 2 linguri de faina.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
2h10m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gulas din carne de vita
Gulas din carne de vita
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Gulaş cu fasole noua - bob gulaş
Gulaş cu fasole noua - bob gulaş
5 porții
1h15m
Ușor
3 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratar

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.