Gulas cu legume

Ingrediente
4
Preparare
Preparare42 min
Gătire30 min
- Spalam carnea in apa rece,o taiem cubulete si o calatim din nou. Incingem uleiul intr-o oala mare si prajim carnea pana cand devine aurie. Curatam si spalam legumele.
- Taiem ardeii fasii si tocam ceapa marunt. Adaugam ceapa peste cubuletele de carne si o calim timp de 3 minute.
- Adaugam ardeii si mai lasam inca 2 minute.
Turnam rosiile din conserva si amestecam foarte bine.Adaugam frunzele de dafin , boiaua,sarea si piperul dupa gust. - Turnam 600ml apa fierbinte si acoperim oala cu un capac.Lasam la fiert la foc mic,timp de o ora si 30 de minute.Putem ingrosa sosul cu 2 linguri de faina.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!