Petitchef

Ragout de ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
219 Kcal

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 g ciuperci,

50 g margarina,

3 rosii bine coapte,

3 linguri ulei,

3 catei de usturoi,

sare,

piper.

Preparare

  • Ciupercile se spala de pamant, se scurg bine si se taie feliute. Intr-o cratita se pune la incins uleiul, adaugam margarina, apoi ciupercile.
  • Intre timp, curatam usturoiul si il tocam marunt, adaugand-ul peste ciuperci.
  • Rosiile se dau pe razatoarea mica, eliminand coaja.
  • Cand s-au rumenit ciupercile, adaugam rosiile si o canita cu apa in cazul in care doriti mai mult sos.
  • Condimentam cu sare si piper. Se da la cuptor pentru 15 minute.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (131g)
Calorii: 219Kcal
  • Carbo: 2.6g
  • Grăsimi: 21.4g
  • Grăsimi sat.: 3.4g
  • Proteine: 2.9g
  • Fibre: 2.1g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragout de vita
Ragout de vita
6 porții
3h30m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ciuperci umplute la cuptor
Ciuperci umplute la cuptor
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ragout de vita cu galuste din creier
Ragout de vita cu galuste din creier
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei