Petitchef

Pulpe umplute cu cascaval

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sare, piper si cimbru.
  • Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete. Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.
  • Punem pulpele intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.
  • La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Pulpe de pui umplute cu ciuperci
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpe de pui umplute cu spanac si feta
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pulpe de curcan umplute
Pulpe de curcan umplute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.