Tort aperitiv
Ingrediente
8
Rețete inrudite
Tort iepuras
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Condimente -piper ,sare, vegeta fiecare ce doreste ,dupa gust.
Ceapa taiata si ardeiul taiat felii le- calit in putin ulei nu mult ,pana s-a inmuiat ceapa si apoi le-am pus intr-un bol peste carnea tocata ,am pus painea inmuiata si stransa bine ,ouale ,apoi am amestecat bine si am condimentat dupa gust. - A lasat deoparte pana am curatat 800 g cartofi pe care i-am taiat bucati si i-am pus la fiert cu putina sare ,asa cum se face la pireu.
- In forma detasabila cu diam de 22 cm ,am pus o foaie de copt si am presarat 2 lg cu pesmet. Cu lingurag am pus compozitia de carne si apoi am intins-o si am asezat frumos peste tot ,am dat la cuptor 30 minute.
- A mixat bine si am mai potrivit de sare a scos de la cuptor compozitia de carne si a intins deasupra pireul de cartofi, Ca sa-i dau putin aspect mai comercial cum se zice a pus intr-un sprit 3 lg de pireu si am spritat un model pe margine si in mijloc.
- A dat la cuptor inca 15 minute pana s-a rumenit putin deasupra. Dupa ce s-a mai racit putin ,a desfacut marginea detasabila si cu un cutit lat am mutat tortul meu pe un platou si a decorat cu masline taiate ,cu trandafiras facut din coaja de rosie si cu fidelute de varza se poate orna cu ce avem si cum place fiecaruia.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: