Ciuperci umplute

(4.42/5 - 1143 voturi)
111 comentarii


Ingrediente:

1 kg ciuperci,3-4 linguri pe branza,3 catei de usturoi, 1 ou,cascaval, sare piper

Preparare:

Ciupercile se curata, se rup piciorusele si se spala.
Palariile se pun in tava cu putin ulei, se sareaza usor si se baga in cuptorul incalzit.
Piciorusele si 3 catei de usturoi se taie marunt si se calesc impreuna 2-3 min, cat sa-si schimbe culoarea.
Se opreste focul si se pun 3-4 linguri de branza , patrunjel verde taiat si un ou .
Se amesteca bine, se da gust cu sare si piper si se umplu palariile cu aceasta compozitie. Se da la cuptor.
Cand sunt gata se scoate tava se presara cascaval si se mai lasa 2 minute in cuptor pana se topeste cascavalul.


Printează paginaAdaugă la favorite



Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 28/03/2015, 23:44

Invata Acum GRATUIT Sa Faci Bani cu un Sistem Foarte Simplu
Sistemul The Pirate Trader iti arata Absolut Gratuit cum sa faci bani
online cu o metoda foarte simpla si legala. Intra acum pe site:
www.thepiratetrader.ro/aff051.html

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 28/06/2011, 13:39

E delicioasa aceasta reteta. am mai incercat o reteta care imi place tare mult. Tot de ciuperci umplute..e delicioasa http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8620/Ciuperci-umplute/

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 20/08/2013, 14:03

Din flora spontana , se pot gati dupa aceasta reteta buretii iuti ( iutarii). ca umplutura este recomandat sa se foloseasca branza de oi ( de burduf) framantata cu marar si cozi de ceapa verde

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 11/11/2012, 13:32

Am facut si eu o reteta asemenatoare, dar in loc de usturoi am calit ceapa si am pus si kaizer taiat marunt si putin prajit. Au fost super gustoase.

(0) (0) Abuz
3 / 5wald_alex
Postat 07/09/2014, 14:22

Sunt bune, dar nu arata bine in fotografie. Daca tot postezi retete incearca sa le dai si un aspect mai "delicios"

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 11/01/2013, 14:07

Se mai poate calii si oceapa tocata marunt si inlocui patrunjelul cu marar si uleiul cu unt

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 19/11/2012, 14:57

Super buna.numai ce am terminat-o de papat.abia astept sa mai fac odata.felicitari!!

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 14/04/2012, 07:41

Imaginatia este vasta si cred ca posibilitatea de a se umple este mare .

(0) (0) Abuz
click aici pentru a vedea toate comentariile (111)

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria româneascăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale