Petitchef

Cordon-bleu cu spanac si cascaval

Altele
2 porții
25 min
20 min
Ușor
O reteta delicioasa pe care o recomand tuturor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
800 g piept de pui (file sau intreg)

500 g spanac

100 g cascaval

2 catei usturoi

1 ou

8 linguri pesmet

2 linguri ulei

sare

piper.

Preparare

  • Se spala bine pieptul de pui si se taie file medii (daca pieptul este intreg si nu file) si se condimenteaza.Se curata spanacul,se spala,se opareste in apa clocotita cu sare dupa care se scurge si se stoarce bine.
  • Se toaca usturoiul iar cascavalul se taie cubulete mici.Se amesteca usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se umplu file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori.
  • Cordon-bleu-urile care se obtin se pun in oul batut si apoi in pesmet dupa care se prajesc pana se rumenesc bine.

Întrebări:




Comentarii:

27/04/2015

Imi place

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Hmmmmmmmmmmm ...un deliciu

(0) (0) Abuz
16/07/2012

BUN,USOR DE VARA

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Nu mai scrieti retete daca habar n-aveti!

(0) (0) Abuz
16/07/2012

SUPER

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Excelent !

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Super usor si gustos!!

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Excelent!

(0) (0) Abuz
06/07/2012

Excelent si f usor

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cordon bleu
Cordon bleu
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu clasic
Cordon bleu clasic
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cordon bleu de pui
Cordon bleu de pui
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Spanac cu oua si smantana
Spanac cu oua si smantana
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Spanacul - cheia puterii?Spanacul - cheia puterii?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.