Petitchef

Cordon-bleu cu spanac si cascaval

O reteta delicioasa pe care o recomand tuturor

Altele
2 porții
25 min
20 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala bine pieptul de pui si se taie file medii (daca pieptul este intreg si nu file) si se condimenteaza.Se curata spanacul,se spala,se opareste in apa clocotita cu sare dupa care se scurge si se stoarce bine.
  • Se toaca usturoiul iar cascavalul se taie cubulete mici.Se amesteca usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se umplu file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori.
  • Cordon-bleu-urile care se obtin se pun in oul batut si apoi in pesmet dupa care se prajesc pana se rumenesc bine.


Întrebări:




Comentarii:

27/04/2015

Imi place

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Hmmmmmmmmmmm ...un deliciu

(0) (0) Abuz
16/07/2012

BUN,USOR DE VARA

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Nu mai scrieti retete daca habar n-aveti!

(0) (0) Abuz
16/07/2012

SUPER

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Excelent !

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Super usor si gustos!!

(0) (0) Abuz
16/07/2012

Excelent!

(0) (0) Abuz
06/07/2012

Excelent si f usor

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează