Petitchef

Piept de pui umplut cu sunca si cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul de pui, se taie pe mijloc astfel incat sa ramana ca o carte deschisa si se condimenteaza.
  • Se asaza pe fiecare o felie de sunca si una de cascaval indoite in doua, cu deschizatura in interior.
    Se inchid si se prind cu scobitori.
  • Se dau prin faina, ou batut si pe urma prin pesmet. Se frig in ulei la foc mic. Se servesc calde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut la cuptor
Piept de pui umplut la cuptor
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu cascaval
Piept de pui umplut cu cascaval
4 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi noi
Piept de pui umplut cu garnitura de cartofi noi
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.