Petitchef

Piept de pui umplut cu sunca si cascaval

Felul principal
2 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4 bucati piept de pui

4 felii sunca

4 felii cascaval (sau branza topita)

2 oua

faina, pesmet

sare, piper, ulei

Preparare

  • Se dezoseaza pieptul de pui, se taie pe mijloc astfel incat sa ramana ca o carte deschisa si se condimenteaza.
  • Se asaza pe fiecare o felie de sunca si una de cascaval indoite in doua, cu deschizatura in interior.
    Se inchid si se prind cu scobitori.
  • Se dau prin faina, ou batut si pe urma prin pesmet. Se frig in ulei la foc mic. Se servesc calde.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Piept de pui umplut cu cascaval
Piept de pui umplut cu cascaval
4 porții
1h35m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Piept de pui umplut cu masline
Piept de pui umplut cu masline
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5
Rețetă Friand cu sunca si cascaval
Friand cu sunca si cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaRetete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: