Acasă - Petitchef
Rețete
Felul principal
Felul principal
Cum să fierbi tare un ou?
Cum să fierbi tare un ou?
Cel mai simplu mod de a găti un ou este să îl fierbi. Ideal pentru a-l mânca cu o salată sau pentru un picnic. Nu uitați să pregătiți și o maioneză care să o însoțească.
Ingrediente
1
Cost estimat: 0.2Euros € (0.2€/porție)
Preparare
Se pune oul într-o oală sau ibric și se acoperă cu apă rece.
Aduceți apa la fiert și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți oul și lăsați-l să se răcească înainte de a-i scoate coaja (îl puteți pune într-un vas cu apă rece).
Observații: Cât durează să fierbi tare un ou? Timpul de gătire pentru un ou fiert tare este de 10 minute în apă clocotită. De ce să punem ouăle la fiert în apă rece? Riscul de a scufunda ouăle în apă clocotită este să le spargem din cauza șocului termic.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 73Kcal
Carbo: 0.4g
Grăsimi: 5.2g
Grăsimi sat.: 1.4g
Proteine: 6.2g
Fibre: 0g
Zahăr: 0.3g
ProPoints: 2
SmartPoints:
2
Informații nutriționale pentru 1 porție (550g)
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Articole conexe
Ultimele articole