Petitchef

Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 muschiuleti de porc


ierburi de Provence

unt

sare,piper si ce condimente mai doriti dumneavoastra

Preparare

  • Muschiuletii mei erau cam mari asa ca i-a portionat in 3,apoi i-a crestat pe lungime.ia stropit cu sos soia,piper,i-a presarat cu ierburi de provence si i-.a umplut cu gorgonzola,apoi i-am inchis cu o scobitoare.
  • A incins vasul zepter,sau tigaia aderenta,sau gratarul,dupa preferinta,cu o nuca de unt,am presarat muschiuletii pe deasupra cu condimente,mai iuti si i- a fript ,4 -5 minute pe fiecare parte .In privinta condimentelor,puteti improviza dupa dorinta.
  • Untul si gorgonzola care se topeste fac un mic sosisor foarte gustos. serviti cu o salata sau garnitura dorita.

Poze

Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola, poza 1Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola, poza 2Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola, poza 3



Comentarii:

22/12/2013

Bun!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si costita!
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: