Muschiulet de porc umplut cu gorgonzola
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Wrap mediteranean umplut cu humus, rucola, ardei și feta
-
Dovleac umplut la cuptor
-
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
-
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Muschiuletii mei erau cam mari asa ca i-a portionat in 3,apoi i-a crestat pe lungime.ia stropit cu sos soia,piper,i-a presarat cu ierburi de provence si i-.a umplut cu gorgonzola,apoi i-am inchis cu o scobitoare.
- A incins vasul zepter,sau tigaia aderenta,sau gratarul,dupa preferinta,cu o nuca de unt,am presarat muschiuletii pe deasupra cu condimente,mai iuti si i- a fript ,4 -5 minute pe fiecare parte .In privinta condimentelor,puteti improviza dupa dorinta.
- Untul si gorgonzola care se topeste fac un mic sosisor foarte gustos. serviti cu o salata sau garnitura dorita.