Petitchef

Dovlecel in sos de chefir

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
dovlecel-800 g

chefir -500 g

faina

ulei pentru prajit

usturoi 2-3 catei


sare

Preparare

  • Dovleceii (cat mai cruzi),se spala,se taie felii pe lungime,se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute.
  • Se absoarbe excesul de umezeala,se da prin faina si se prajeste in ulei,pe ambele parti.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.
  • In blender se pune usturoiul,mararul si chefirul ,se mixeaza bine.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi
Chiftelute de dovlecel cu sos de usturoi
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste de dovlecel cu sos bolognese vegetal
Paste de dovlecel cu sos bolognese vegetal
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu mazare si sos gorgonzola
Pui cu mazare si sos gorgonzola
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRetete cu dovlecelRetete cu dovlecelSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: