Petitchef

Dovlecel in sos de chefir

Felul principal
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Dovleceii (cat mai cruzi),se spala,se taie felii pe lungime,se condimenteaza cu sare si se lasa 10-15 minute.
  • Se absoarbe excesul de umezeala,se da prin faina si se prajeste in ulei,pe ambele parti.Se scot pe o farfurie si se lasa la racit.
  • In blender se pune usturoiul,mararul si chefirul ,se mixeaza bine.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Retete cu dovlecel Retete cu dovlecel From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează