Petitchef

Crap pane cu sos alb

Peste rumenit pus la cuptor cu sos de iaurt si usturoi

Altele
4 porții
20 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se taie pestele in bucati medii si se trece printr-un jet de apa rece dupa care se tamponeaza cu servetele.
  • Intr-o farfurie se amesteca faina, malaiul, cimbrul uscat, sarea si piperul.
  • Se trece pestele prin aceasta compozitie si se pune la prajit intr-o tigaie.Dupa ce pestele a prins o culoare aurie se scoate deoparte.
  • Pestele prajit se pune intr-o tava (unsa cu putin ulei) impreuna cu mararul taiat marunt deasupra si se stropeste cu zeama de lamaie.Se lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
  • Separat se face sosul din usturoiul pisat marunt si iaurtul.
  • Pestele se serveste impreuna cu sosul alb.


Întrebări:




Comentarii (11):

28/09/2013

O delicatesa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/04/2014

HMMMMMMMMMMMMMMM

(0) (0) Abuz
24/03/2014

Este o reteta ,usoara dar foarte delicioasa

(0) (0) Abuz
21/12/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Excelent!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
28/09/2013

Sunt o mincatoare de crap si oricum este facut e fffffffffffbun

(0) (0) Abuz
30/05/2013

Exceptional...waw...

(0) (0) Abuz
09/01/2013

Am gatit si mi-a iesit excelent!!!! puteti incerca cu incredere

(0) (0) Abuz
21/11/2012

Forte buna

(0) (0) Abuz
13/11/2012

Iti lasa gura apa...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant cu pui în sos satay
Tacos crocant cu pui în sos satay
20 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de unt de arahide, perfect pentru salate
Sos de unt de arahide, perfect pentru salate
1 porții
1 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează