Petitchef

Telina cu sos de mustar - de post

Felul principal
4 porții
16 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins.
  • Se scoate si se pastreaza la cald.
  • Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere.
  • Lasam sa fiarba la foc mic.
  • Intre timp amestecam mustarul cu faina , zeama de lamaie si foarte putina apa.
  • A folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic.
  • Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul.
  • Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Telina pane / fried celery
Telina pane / fried celery
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata de castraveti cu sos de iaurt
Salata de castraveti cu sos de iaurt
2 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Panini cu ton, sos de rosii si capere
Panini cu ton, sos de rosii si capere
1 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! 10 moduri de a folosi frunzele de telina 10 moduri de a folosi frunzele de telina

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei