-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu lamaie
-
Rețete sos lămâie
-
Rețete sos lămâie țelină
-
Telina cu sos de mustar - de post
Telina cu sos de mustar - de post
Preparare
-
Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins.
-
Se scoate si se pastreaza la cald.
-
Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere.
-
Lasam sa fiarba la foc mic.
-
Intre timp amestecam mustarul cu faina , zeama de lamaie si foarte putina apa.
-
A folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic.
-
Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul.
-
Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete