Petitchef

Telina cu sos de mustar - de post

Felul principal
4 porții
16 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g telina,

1 buc ceapa,

2 linguri mustar,

1 lingura faina,

1 lingura zeama de lamaie,

sare,

piper,

o legatura marar verde.

Preparare

  • Se curata telina de coaja, se spala si se taie feliute subtiri, dupa care se prajeste in ulei incins.
  • Se scoate si se pastreaza la cald.
  • Calim ceapa taiata fideluta, adaugam telina si turnam apa cat sa o acopere.
  • Lasam sa fiarba la foc mic.
  • Intre timp amestecam mustarul cu faina , zeama de lamaie si foarte putina apa.
  • A folosit o lingura cu mustar de dijon si o lingura cu mustar clasic.
  • Adaugam mustarul peste telina, amestecam si stingem focul.
  • Condimentam mancarea cu sare si piper si ornam cu marar verde tocat marunt.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Telina pane / fried celery
Telina pane / fried celery
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Telina pane
Telina pane
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Blini cu somon si avocado
Blini cu somon si avocado
16 porții
22 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Si noi ce mai mancam...in post?Si noi ce mai mancam...in post?10 moduri de a folosi frunzele de telina10 moduri de a folosi frunzele de telinaRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRetete de postRetete de post

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: