Petitchef

Sos rece cu miere-mustar si marar/honig-senf-dill-soße

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
150 g Crème fraîche

1-2 ls lapte

1 lc miere de albine

1-2 lc mustar iute

1 mina de marar verde

sare

piper Cayenne

Preparare

  • Crème fraîche cu laptele, mierea de albine si mustarul iute se pun intr-un recipient micut.
    Mararul verde se toaca nu prea marunt si se pune si el in recipient.
  • Toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se lasa ca toate ingredientele sa-si desfaca aromele ca 10 min.
    Acum este gata de servit, mai ales linga peste afumat sau filet de somon marinat.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2h22m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
Crostini cu gorgonzola, nuca si miere
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos de perisoare cu taitei scurti
Sos de perisoare cu taitei scurti
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos barbeque
Sos barbeque
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de smantana cu marar (raw vegan)
Sos de smantana cu marar (raw vegan)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSiropul de agave sau apa de miereSiropul de agave sau "apa de miere"Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: