Petitchef

Sos rece cu miere-mustar si marar/honig-senf-dill-soße

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 1
150 g Crème fraîche

1-2 ls lapte

1 lc miere de albine

1-2 lc mustar iute

1 mina de marar verde

sare

piper Cayenne

Preparare

  • Crème fraîche cu laptele, mierea de albine si mustarul iute se pun intr-un recipient micut.
    Mararul verde se toaca nu prea marunt si se pune si el in recipient.
  • Toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se lasa ca toate ingredientele sa-si desfaca aromele ca 10 min.
    Acum este gata de servit, mai ales linga peste afumat sau filet de somon marinat.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
SMOCHINE CU BRANZA DE CAPRA SI MIERE
4 porții
15 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sos alb cu marar
Sos alb cu marar
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sos de branza
Sos de branza
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Sos de mere fara foc (raw)
Sos de mere fara foc (raw)
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Cat de multa miere putem manca in fiecare zi?Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSiropul de agave sau apa de miereSiropul de agave sau "apa de miere"Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: