Petitchef

SOS RECE CU MIERE-MUSTAR SI MARAR/Honig-Senf-Dill-Soße

Felul principal
1 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Crème fraîche cu laptele, mierea de albine si mustarul iute se pun intr-un recipient micut.
    Mararul verde se toaca nu prea marunt si se pune si el in recipient.
  • Toate ingredientele se amesteca bine, se sareaza si pipereaza si se lasa ca toate ingredientele sa-si desfaca aromele ca 10 min.
    Acum este gata de servit, mai ales linga peste afumat sau filet de somon marinat.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează