Petitchef

Dovlecei umpluti cu branza / cheese on board

Aperitiv
2 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

2 fire ceapa verde

200 g branza telemea

50 g branza de vaci

sare, piper, boia

100 g smantana

Preparare

  • Dovleceii se spala bine si se taie cate o felie din coaja. Se scobeste interiorul in asa fel incat sa ramana capetele, sa nu curga umplutura.
  • Se spala din nou si se aseaza cu scobitura in jos pe un servet. Bucatile de dovlecel fara seminte ramase se toaca marunt si se calesc in putin ulei de masline cu ceapa verde.
  • Se lasa sa se raceasca, iar apoi se amesteca cu branza rasa. Se adauga o lingura de smantana si se condimenteaza.
  • Se umplu dovleceii si se coc la cuptor aproximativ 30 de minute, pana se inmoaie dovleceii si umplutura se rumeneste. Se servesc cu smantana.

Poze

Dovlecei umpluti cu branza / Cheese on board, poza 1Dovlecei umpluti cu branza / Cheese on board, poza 2



Comentarii:

04/10/2018

O sa o incerc si eu

(0) (0) Abuz
13/09/2015

Foarte usor si arata bine !

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Am incercat azi prima oara reteta si pot sa spun ca este super buna.

(0) (0) Abuz
09/07/2013

Pare bun,il voi face si eu!!!

(0) (0) Abuz
05/07/2013

Ceva minunat

(0) (0) Abuz
02/01/2013

Imi pare o reteta foarte atractiva. La sfarsitul acestei saptamani o incerc!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei umpluti cu legume si carnati
Dovlecei umpluti cu legume si carnati
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Dovlecei umpluti la cuptor
Dovlecei umpluti la cuptor
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Dovlecei umpluti cu legume si branza
Dovlecei umpluti cu legume si branza
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza10 lucruri interesante despre dovlecei10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: