Petitchef

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Sos cremos de smantana si parmezan:

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
  • Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
  • Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.


Poze

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan, poza 1
Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/07/2015

Delicios si rapid

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Larisa, 06/11/2018

E f buna reteta. Merge si cu ciuperci, vinete, sparanghel, bucatele de broccoli.

(0) (0) Abuz
mihaela, 14/07/2018

Stela...se vede ca nu ai habar de nimic .Deci,le tavalesti prin ou si apoi prin amestecul parmezan,pesmet,sare piper.Ce e asa complicat???

(1) (0) Abuz
22/05/2017

Foarte bun!!

(0) (0) Abuz
stela, 20/05/2017

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

(1) (3) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cubulete de porc cu sos cremos de ciuperci
Cubulete de porc cu sos cremos de ciuperci
10 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
Tagliatelle cu sos cremos de ciuperci si trufe negre
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.