Petitchef

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Pentru fasiile de parmezan

- 1 dovlecel mare

- 1/3 cana pesmet

- 1/4 cana parmezan ras

- 1/2 lingurita sare

- 1/2 lingurita piper proaspat macinat

- 2 oua


Sos cremos de smantana si parmezan:


- 1/2 cana smantana

- 1/4 cana parmezan ras

- putina sare

Preparare

Etapa 1

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.

Etapa 2

Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.

Etapa 3

Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.




Comentarii:

stela, 20/05/2017

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

(0) (1) Abuz
06/07/2015

Delicios si rapid

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
22/05/2017

Foarte bun!!

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale