Petitchef

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Sos cremos de smantana si parmezan:

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
  • Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
  • Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.


Poze

Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan, poza 1
Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

06/07/2015

Delicios si rapid

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Larisa, 06/11/2018

E f buna reteta. Merge si cu ciuperci, vinete, sparanghel, bucatele de broccoli.

(0) (0) Abuz
mihaela, 14/07/2018

Stela...se vede ca nu ai habar de nimic .Deci,le tavalesti prin ou si apoi prin amestecul parmezan,pesmet,sare piper.Ce e asa complicat???

(1) (0) Abuz
22/05/2017

Foarte bun!!

(0) (0) Abuz
stela, 20/05/2017

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

(1) (3) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează