Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

(3.00/5 - 8 voturi)
3 comentarii

  • Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan
  • Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan, Poza 2
Type:
Felul principal
Numarul de porții:
2 porții
Preparare:
20 min
Gătire:
20 min
Gata în:
40 min
Dificultate:
Foarte ușor

Ingrediente

Pentru fasiile de parmezan
- 1 dovlecel mare
- 1/3 cana pesmet
- 1/4 cana parmezan ras
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 lingurita piper proaspat macinat
- 2 oua

Sos cremos de smantana si parmezan:
- 1/2 cana smantana
- 1/4 cana parmezan ras
- putina sare

Preparare

Etapa 1

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.

Etapa 2

Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.

Etapa 3

Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

stela, 20/05/2017

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

(0) (1) Abuz
06/07/2015

Delicios si rapid

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
22/05/2017

Foarte bun!!

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Toast cu pesto si parmezan


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantana

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale