Petitchef

Tagliatelle cu dovlecei

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Ușor

Ingrediente

2
Cost estimat: 42.59 (21.29€/porție)

Preparare

  • Se pune apa intr-un vas si se da drumul in apa si unei lingurite de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca, se adauga pastele si se lasa sa fiarba. Se taie rondele dovleceii, cam cum vrem, functie de cheful si placerea fiecaruia. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline la incins si in el se arunca 2 catei de usturoi, nedecojiti ci doar zdrobiti cu latul cutitului. Se lasa sa sfaraie nitel cat sa se aureasca .... si se arunca peste felioarele de dovlecei ... Se lasa 2 minute pe un foc lejer, cat sa se intrepatrunda aromele.
    Pastele fierte se scurg de apa si li se dau drumul in tigaie peste dovlecei. Se mesteca usor, se condimenteaza dupa gust cu putina sare si mult piper!
    Se pun pastele fara intarziere in farfurii, se presara putin parmezan proaspat ras pe deasupra si se servesc!


Întrebări:




Comentarii:

26/09/2013

Super reteta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/07/2013

Este minunata !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/08/2013

Am sa incerc si eu.simplu si rapid

(0) (0) Abuz
28/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
21/08/2011

Bun si usor

(0) (0) Abuz
MIELUL
MIELUL, 14/07/2011

SIMPLU SI POATE FI SI USOR DE POST

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează