Petitchef

Ciuperci cu sos de smantana la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor
247 Kcal

Ingrediente

6

Preparare

  • Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper. Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
  • Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10 minute.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 247Kcal
  • Carbo: 2g
  • Grăsimi: 21.5g
  • Grăsimi sat.: 8.5g
  • Proteine: 10.5g
  • Fibre: 2.9g
  • Zahăr: 1.9g
  • ProPoints: 7
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (237g)


Poze

Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Ciuperci cu sos de smantana la cuptor - poza 2

Întrebări:




Comentarii (16):

14/12/2019

Ce porcarie!!! Nu recomand! Pacat de ingrediente. Au ajuns la cos.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Maria, 12/08/2017

Mi-a iesit de minune!!
Recomand!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/08/2013

Sunt delicioase

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Denisa, 30/09/2017

Arată foarte bine... Am incredere, sper sa imi iasă :))

(0) (0) Abuz
11/11/2016

Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !

(0) (0) Abuz
17/01/2014

Super reteta se poate mai multe feluri de mancare cu ciuperci ?

(0) (0) Abuz
07/12/2013

Vad ca e placuta la vedere sper ca e gustoasa si la mincare....
la sigur ca o sa o incerc...

(0) (0) Abuz
19/10/2013

O sa o prepar si va spun. Arata delicios.......mmmmmmmmm!

(0) (0) Abuz
04/04/2013

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
02/04/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
Gnocchi de mazăre cu sos de ciuperci
2 porții
24 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează