- Rețete
- Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Ciuperci cu sos de smantana la cuptor
Ingrediente
Numarul de porții: 6
2 linguri ulei
sare, piper
2 galbenusuri
Preparare
- Curatam ciupercile, dupa care le amestecam cu cele doua linguri de ulei si le condimentam cu sare si piper. Punem ciupercile intr-un vas termorezistent pe care il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptorul preincalzit la 375F, timp de 15-20min.
- Intre timp facem un sos din smantana, galbenusuri si parmezan, pe care il turnam peste ciuperci. Dam vasul la cuptor inca 10 minute.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii (15):
Mi-a iesit de minune!!
Recomand!
Sunt delicioase
Arată foarte bine... Am incredere, sper sa imi iasă :))
Nu are nicio treaba ce e in poza cu ce mi a ieșit mie . Ciupercile trebuie fierte bine si scurse de zeama care rămâne de la ele . Trebuia precizat asta in rețeta . Nemulțumita total !
Super reteta se poate mai multe feluri de mancare cu ciuperci ?
Vad ca e placuta la vedere sper ca e gustoasa si la mincare....
la sigur ca o sa o incerc...
O sa o prepar si va spun. Arata delicios.......mmmmmmmmm!
Foarte gustoasa
Delicios
Super