Petitchef

Pernute si melci cu ficat

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
400 g aluat foietaj

300 g ficat de pui

110 g unt


1 catel de usturoi

1 lingura smantana

1 lingurita mustar

sare,piper

1 galbenus

putin lapte

Preparare

  • Se lasa aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Se pune untul la topit si se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt.
  • Se lasa pana se inmoaie ceapa si se aduga ficateii.Se prajesc cateva minute pana sunt bine patrunsi.
  • Se aduga smantana, mustar, sare si piper dupa gust.Se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin robot.Se taie aluatul fasii pentru melci si patrate pentru pernite.Se ung cu compozitia de ficat.
  • Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus batut cu putin lapte.Se coc 15-20 de minute in cuptorul incins.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pernute picante de cartofi
Pernute picante de cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce
Parfait de ficat de pui cu stafide si vin dulce
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâte de ficat cu ceapa caramelizata
Pâte de ficat cu ceapa caramelizata
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.