-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete pui
-
Ficatei de pui cu Pui
-
Ficatei de pui la tigaie
Ficatei de pui la tigaie
Preparare
-
Se spala ficatul si se curata de pielite. Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc.
-
Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.
-
Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .
-
Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.
-
Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete