Petitchef

Ficatei de pui la tigaie

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala ficatul si se curata de pielite. Intr-o tigaie topim untul si punem ficateii pe care-i condimentam cu busuioc.
  • Ii tinem cate 2 min pe fiecare parte dupa care adaugam laptele. Usturoiul curatat il taiem felioare si-l adaugam in tigaie.
  • Adaugam si foile de dafin. Lasam totul aprox 10-15min la foc mediu laptele trebuie sa scada si sa obtinem un sos grosut .
  • Smantana o amestecam bine cu faina, o adaugam peste ficatei si mai lasam sa dea doua clocote, amestecand.
  • Condimentam cu sare si servim cu mamaliguta.

Poze

Ficatei de pui la tigaie, poza 1
Ficatei de pui la tigaie, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui la tigaie
Ficatei de pui la tigaie
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficatei de pui cu sos de ciuperci
Ficatei de pui cu sos de ciuperci
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ficăței de pui la tigaie fără ulei
Ficăței de pui la tigaie fără ulei
2 porții
16 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui tandoori Petitchef
Pui tandoori Petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.