Petitchef

Salau in aspic

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zarzavatul se curata si se pune la fiert in 2 litri de apa rece. Cand sunt aproape fierte se adauga pestii si se mai lasa 10 minute.
  • Se scot pestii si se asaza in forme. Supa ramasa se strecoara si in ea se dizolva gelatina inmuiata in apa. Se toarna aspicul in forme si se lasa sa se inchege.
  • Carne de pui in aspicGelatina de caiseCurcan cu ciuperci in aspicJeleu de lamaieGelatina de mereBudinca de fructe cu gelatinaSupa de rosii cu galustePiftie de pesteSupa-crema de linte.
  • Crema de avocadoGelatina cu lapteRagu de rataSalata cu sos de coacazeRasol de salau cu garnitura de ciuperciPiftie de pui.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salau cu ciuperci
Salau cu ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salau de nil cu sos de capere
Salau de nil cu sos de capere
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
2 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Buddha Bowl vegetarian
Buddha Bowl vegetarian
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei