Petitchef

Salau la cuptor

Felul principal
4 porții
30 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se curata pestele si se sareaza in interior si pe afara, se unge cu ulei, apoi se pune intr-o tava. Se adauga ceapa taiata subtire, usturoiul, foile de dafin, piperul, bulionul, sare si ulei, apoi se toarna vinul.
  • Se pune la cuptor si se lasa o ora jumatate. Se mai verifica din cand in cand, iar daca scade sosul, se mai adauga putin vin si se stropeste des pestele cu sosul din tava.Se poate servi cu musaca de cartofi cu ciuperci.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Langustine la cuptor


Comentarii:

02/02/2014

Foarte simpla si putin cam ^rustica^

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/08/2013

Impecabila

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/01/2014

Buna

(0) (0) Abuz
29/11/2013

Nu prea

(0) (0) Abuz
26/10/2013

Gud

(0) (0) Abuz
05/10/2013

E deliciioasa am facut-o si doresc sa o repet astazi...

(0) (0) Abuz
24/03/2013

E ok

(0) (0) Abuz
04/12/2012

E bine... dar cred ca nu merge bulionul !

(0) (0) Abuz
30/11/2012

Merita incercat

(0) (0) Abuz
18/12/2011

Foarte foarte buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salau la cuptor cu legume
Salau la cuptor cu legume
2 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salau la cuptor
Salau la cuptor
2 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Langustine la cuptor
Langustine la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-Petitchef
Pui la cuptor-Petitchef
4 porții
1h40m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.