Salau de nil cu sos de capere PrecedentulUrmătorul Felul principalFoarte ușor45 min Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 6 1 fileu de Salau de Nil din care portionati 2 bucati bune in gramaj total de 200 g 1 borcanas de ciuperci champignon intregi de aprox 250-280 g 1 lingura de capere 100 g de unt 1 lingura de ulei de masline 1/2 ceapa rosie tocata marunt 50 ml de vin alb sec 1 lingurita de amidon, stins in 2 linguri de apa 1 lamaie, din care 1/2 din lamaie se stoarce sucul, cealalta jumatate se feliaza pentru ornare cateva frunze de salata pentru ornat putina coaja rasa de lamaie pentru ornat 1 ceapa verde taiata firisoare, pentru ornat 1 ardei iute rosu, taiat in rondele in diagonala pentru ornat