Petitchef

Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Incalziti cuptorul la flacara mare.Spalati si inlaturati coditele ciupercilor.Ciupercile se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
  • Topiti untul intr-o tigaie, si cum a inceput sa sfaraie, adaugati usturoiul si prajiti 1 minut.Rupeti bucata de paine in farame (cred ca merge mai bine daca e putin uscata) si adaugati in tigaie.Prajiti timp de 2 minute pana cand este usor rumenita.
  • Transferati continutul intr-un castron si lasati sa se raceasca inainte de a adauga parmezanul ras, chives si sare.Tocati coditele ciupercilor, adaugati-le in castron, stropiti cu ulei de masline si coaceti 20-30 minute pana cand se rumenesc.Se servesc calde sau la temperatura camerei.


Poze

Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi
Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi - poza 2
Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi - poza 3
Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi - poza 4
Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

14/01/2012

Cea mai proasta mancare pe care am mancat-o vreodata.sa nu mai postezi niciodata retete de asa natura

(0) (0) Abuz
marian123456789, 14/03/2010

Naspa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Toast cu pesto si parmezan
Toast cu pesto si parmezan
12 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează