Ciuperci umplute cu parmezan si usturoi
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Incalziti cuptorul la flacara mare.Spalati si inlaturati coditele ciupercilor.Ciupercile se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
- Topiti untul intr-o tigaie, si cum a inceput sa sfaraie, adaugati usturoiul si prajiti 1 minut.Rupeti bucata de paine in farame (cred ca merge mai bine daca e putin uscata) si adaugati in tigaie.Prajiti timp de 2 minute pana cand este usor rumenita.
- Transferati continutul intr-un castron si lasati sa se raceasca inainte de a adauga parmezanul ras, chives si sare.Tocati coditele ciupercilor, adaugati-le in castron, stropiti cu ulei de masline si coaceti 20-30 minute pana cand se rumenesc.Se servesc calde sau la temperatura camerei.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: