Petitchef

Frittata cu legume si parmezan

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2-3 linguri ulei de masline

1 ceapa, tocata

un dovlecel micut, taiat cubulete

4 ciuperci mari, taiate

1/2 ardei gras sau gogosar, taiat

sare, cimbru, piper

4 oua mari

o lingura de parmezan ras (optional)

Preparare

  • Incingeti 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon.Adaugati ceapa, dovlecelul, ciupercile, gogosarul, sarea, cimbrul si piperul.Caliti ~8 min., amestecand ocazional,sau pana in momentul in care toate sucurile lasate de legume s-au evaporat.
  • Amestecati ouala intr-un bol, si adaugati parmezanul (daca il folositi).Puneti lingura de ulei ramasa intr-un vas termorezistent, adaugati legumele, turnati peste ouale batute si bagati la cuptor pentru 15 min .



Comentarii:

Ojeni, 02/02/2019

Cred ca e super buna !

(0) (0) Abuz
21/01/2014

P

(0) (0) Abuz
06/12/2013

E foarte buna!!!

(0) (0) Abuz
21/11/2013

SUPER GUSTOASA

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Frittata cu somon si legume
Frittata cu somon si legume
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Frittata
Frittata
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frittata cu somon afumat si legume
Frittata cu somon afumat si legume
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Frittata la cuptor
Frittata la cuptor
8 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: