Petitchef

Gratar de pui cu sote de morcovi

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ceapa se curata, se spala si se taie ca pentru calit. Se caleste si ceapa si morcovii , apoi se pun legumele la fiert cu sare si cu alte ierburi aromate, daca doriti, iar apa doar cat sa le acopere, timp de 10-15 minute la foc potrivit.
  • Daca nu caliti legumele, la sfarsit, inainte sa inchideti focul, puneti o lingura sau doua de ulei, pentru gust.
  • Intre timp se portioneaza un piept de pui, se bate cu ciocanul, se da sare, piper, arome si se frige pe gratar.
  • Apoi se pregateste salata de varza: se da varza prin razatoarea mare, sau se taie julien cu cutitul, se freaca cu putina sare pana se moaie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si putin ulei.
  • Peste legume se pune patrunjel verde tocat sau pulbere. Masa este gata.


Poze

Gratar de pui cu sote de morcovi
Gratar de pui cu sote de morcovi - poza 2
Gratar de pui cu sote de morcovi - poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghivece cu morcovi
Ghivece cu morcovi
20 porții
1 h 57 m
Foarte ușor
Rețetă Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
20 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Morcovi în sos de miere și clementine
Morcovi în sos de miere și clementine
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează