Gratar de pui cu sote de morcovi
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Ghivece cu morcovi
-
Morcovi din foitaj - aperitivul drăguț de paște
-
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
-
Salată vegetariană de orez: feta, porumb, morcovi, mazăre, roșii cherry și mentă
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Ceapa se curata, se spala si se taie ca pentru calit. Se caleste si ceapa si morcovii , apoi se pun legumele la fiert cu sare si cu alte ierburi aromate, daca doriti, iar apa doar cat sa le acopere, timp de 10-15 minute la foc potrivit.
- Daca nu caliti legumele, la sfarsit, inainte sa inchideti focul, puneti o lingura sau doua de ulei, pentru gust.
- Intre timp se portioneaza un piept de pui, se bate cu ciocanul, se da sare, piper, arome si se frige pe gratar.
- Apoi se pregateste salata de varza: se da varza prin razatoarea mare, sau se taie julien cu cutitul, se freaca cu putina sare pana se moaie, apoi se stropeste cu zeama de lamaie si putin ulei.
- Peste legume se pune patrunjel verde tocat sau pulbere. Masa este gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!