Petitchef

Mancare de pui cu praz

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

- 1 piept de pui

- 1 ceapa rosie

- 1 morcov

- 2 fire de praz

- 2 ardei capia

- Condimente

- Patrunjel verde proaspat

- Pasta de rosii

Preparare

Etapa 1

Pieptul se taie bucati potrivite, morcovul se rade, ceapa si ardeiul se toaca marunt, o parte de praz se taie oblic si o parte felii.

Etapa 2

Folosesc atat partea alba cat si cea verde a prazului. Calim ceapa in putin ulei, adaugam pe rand morcovul, ardeiul, prazul taiat mai mic, carnea si calim dupa fiecare.

Etapa 3

Punem restul de praz si adaugam apa sau supa de carne fierbinte. Condimentam dupa preferinta, lasam sa scada bine la cuptor dupa care adaugam bullion.




Comentarii:

23/01/2014

FOARTE BUNA DAR VREAU S-O VAD PE BUCATAREASA

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
27/10/2013

Foarte foarte delicioasa

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
03/11/2014

Delicioasa !

(0) (0) Abuz
09/06/2013

Felicitari

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
10/04/2015

Bun.

(0) (0) Abuz
18/01/2014

Bun

(0) (0) Abuz


Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăFasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale