Petitchef

Racituri de pui

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele.
  • In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi.
  • Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.

Întrebări:




Comentarii:

19/11/2012

Pot spune k toate sint excelente de bune si usoare va multumesc

(0) (0) Abuz
13/10/2012

Interesanta....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Racituri de pui - piftie pui - kocsonya
Racituri de pui - piftie pui - kocsonya
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Racituri (piftie)
Racituri (piftie)
6 porții
7h30m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Racituri (piftie)
Racituri (piftie)
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Nuggets de pui cu mazare si morcov
Nuggets de pui cu mazare si morcov
5 porții
12 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu…piept de puiRetete cu…piept de puiPizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăRetete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.