Jalapeños umpluti cu branza

votează acum
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pentru a avea o textura fina de tot,am curatat jalapenos cu curatatorul cu dinti.
    Cel special pentru curatat pielite.Cu cel fara dinti de curatat cartofi,nu merge.
  • A taiat ardeii în jumatate si i-am curatat de seminte si pielitele din interior.
  • Brînza am amestecat-o cu un galbenus si putina sare,pîna am obtinut o crema fina.
    Cu aceasta crema am umplut jumatatile de jalapenos,folosind o lingurita mica.
  • A dat ardeii umpluti prin oul batut. I-a tavalit usor prin pesmet.
  • Apoi i-a asezat pe o tava cu hîrtie de copt si i-am dat în cuptorul neîncalzit,fixat la 200°C.
  • A uitat sa-l preincalzesc,si voi ramîne la metoda asta,pentru ca au iesit foarte bine.
  • I-a lasat la copt pîna s-au rumenit usor deasupra.A fost suficient. Cei pe care-i cumparam,aveau un dip rosiatic cumva translucid cu gust de ardei,
    care nu îmi placea deloc.Pentru ca vroiam sa îi înmoi si eu în ceva,cît s-au copt
    ardeiutii mei,a inventat un sosulet rece,care a mai iesit si tare bun.
  • Initial nu vroiam sa folosesc si pasta de rosii,dar îi lipsea sosului din"dulceata",
    asa ca a pus o lingura,si asa a iesit perfect/adica pe gustul nostru.
  • A înmuiat pistilele de safran în lapte fierbinte(la MO),a strecurat laptele,
    apoi a facut sosul rapid,amestecînd bine toate ingredientele ,pîna s-au omogenizat.

Punctează această reţetă

MMayaEsprit

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: