- Rețete
- Retete cu paste
- Macrou la gratar cu sos de usturoi
Macrou la gratar cu sos de usturoi
Ingrediente
Numarul de porții: 2
oregan
ulei
piper
Preparare
- Bucatile de macrou se spala, se curata si se taie pe jumatate.
- Se ung cu putin ulei pe ambele parti. Apoi condimenteaza dupa bunul gust.
- Se pun pe un platou, se invelesc in folie sau o punga si se lasa in frigider o ora sa se patrunda condimentele sau peste noapte.
- Se pun pe gratarul incins, sa se rumeneasca frumos. Se prajesc frumos pe ambele parti.Se serveste cu mamaliga si sos de usturoi cu smantana.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Yum yum !
Simplu , delicios si sanatos.
Super tare
Super fain arata si delicios....jur ca mi sa facut pofta
Excelenta am facut-o de vre-o cateva ori si este exclenta.bravoa mai ales ca macroul are cea ma mare concentaratie de omega 3 dintre toti pesti si in combinatie cu condimentele naturale asigura o buna digestie si o asimilare cat mai corecta si completa a ceea ce este practic esentila pentru corpul nostru.