Paste cu sos de rosii
Prepar aceasta reteta cand vreau ceva rapid si delicios.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.
- Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.
- Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.
- Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :)
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pot sa fac fara carne?
am gătit această rețetă
anonymous
Recomand cu ardei copt
am gătit această rețetă
anonymous
Imi place :))))))))) am uitat in loc de carnati am pus salam
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun si usor de facut.
Multumesc pentru reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent! Eu am adaugat si cateva ciupercute taiate marunt o data cu paprika si oregano.
am gătit această rețetă
anonymous
No comment
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
anonymous
Naspa....
anonymous
Bune
anonymous
Fffffffffffff bun!!!!!!!!
Punctează această reţetă