Paste cu sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Prepar aceasta reteta cand vreau ceva rapid si delicios.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.
  • Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.
  • Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.
  • Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :)
    POFTA BUNA!!!

Punctează această reţetă

CookWithAnaCookWithAna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Pot sa fac fara carne?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Recomand cu ardei copt

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place :))))))))) am uitat in loc de carnati am pus salam

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun si usor de facut.
Multumesc pentru reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent! Eu am adaugat si cateva ciupercute taiate marunt o data cu paprika si oregano.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

No comment

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Naspa....

abuz

anonymous

Bune

abuz

anonymous

Fffffffffffff bun!!!!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3