Petitchef

Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-un vas puneti putina apa la fiert, iar cind apa a inceput sa clocoteasca dam drumul la rosii, doar pentru citeva secunde, le scoatem repede pe farfurie, le curatam de pielita si le taiem cuburele. Curatim si spalam ceapa, o taiem pe orizontala ca sa obtinem multe ineluse, le spalam si le rasfiram pe un prosop de bucatarie.
  • Spalam bine caperii ca sa iasa sarea din ei (ai mei au fost conservati in otet, deci tot au trebuit spalati). Scurgem bine maslinele de lichidul in care au fost conservate, dam drumul la robinet si le spalam sub jetul de apa, le stergem cu hirtie absorbanta si le taiem rondele.
  • Spalam frunzele de busuioc, le stergem bine cu hirtie si le taiem fisiute subtiri, dupa care punem toate ingredientele intr-un castron destul de incapator, saram si piperam. Adaugam uleiul si amestecam incetisor cu o lingura de lemn (plastic in cazul meu) si lasam ca ingredientele sa prinda gustul condimentelor.
  • Fierbem pastele in multa apa sarata, le scurgem bine de apa ca sa nu ramina gaurele pline cu apa si punem totul in castron. Amestecam bine ingredientele...Taiem brinza in bucatele micute si finute o adaugam peste paste, amestecind din nou cu grija si le servim alaturi de un paharut de vin.


Poze

Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio
Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio - poza 2
Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio - poza 3
Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio - poza 4
Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio - poza 5
Paste cu sos crud si brinza/Pasta con sugo crudo e formaggio - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
Paste cremoase cu burrata și roșii cherry
2 porții
22 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud 10 solutii sa scapi de mirosul neplacut de ceapa si usturoi crud Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează