-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete dovlecei
-
Retete de post cu dovlecei
-
Mancare de dovlecei - de post
Mancare de dovlecei - de post
Ingrediente
4
Cost estimat: 6.73Euros€ (1.68€/porție)
Preparare
-
Dovleceii se spala si se taie cubulete mici. Dovleceii se tavalesc prin faina si se prajesc pe rand in ulei incins.
-
Se scot si se pastreaza la cald. Uleiul ramas se strecoara, sa inlaturam rezidurile de la faina si calim ceapa tocata marunt.
-
Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca, adaugam rosiile tocate marunt, usturoiul tocat si dovleceii.
-
Acoperim cu apa cat sa acopere dovleceii si lasam sa fiarba acoperit pentru 10-15 minute.
-
Condimentam cu sare si piper.
-
Mararul se adauga in momentul cand stingem focul.
-
Se serveste ornata cu rosii si marar verde.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 328Kcal
-
Carbo: 16.8g
-
Grăsimi: 24.3g
-
Grăsimi sat.: 3.6g
-
Proteine: 5.8g
-
Fibre: 7.9g
-
Zahăr: 7.9g
-
ProPoints: 9
-
SmartPoints:
11
Informații nutriționale pentru 1 porție (457g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Kaka
"cubulete mici" - Ce, ai mai vazut dumneata cubulete mari? Ce sunt alea "rezidurile"?
F buna
Bun
Este foarte buna de obicei curat dovlecelul si il trag putin in ulei fara faina degriu
Foarte buna, gustoasa, dar am curatat dovleceii de coaja
FOARTE BUN
Este gustoasa si se prepara usor.