Petitchef

Mancare de vinete

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata vinetele si dovleceii, se taie cuburi, se curata ceapa si usturoiul si se taie, morcovul se taie rondele; se pune uleiul la incins intr-o cratita.
  • Adaugam ceapa si usturoiul, vinetele, dovleceii, morcovul si ardeiul, turnam si putina apa fiarta, punem capac pt 10 min, dupa care adaugam rosiile(toate), iar dupa alte 5 min maslinele. Servim cu verdeata.


Întrebări:




Comentarii:

Catalin-Traian Chita, 16/11/2017

Mersi ellis!

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Imi lasa gura apa
tocmai buna ptr dieta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează