Petitchef

Mancare de vinete

Felul principal
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata vinetele si dovleceii, se taie cuburi, se curata ceapa si usturoiul si se taie, morcovul se taie rondele; se pune uleiul la incins intr-o cratita.
  • Adaugam ceapa si usturoiul, vinetele, dovleceii, morcovul si ardeiul, turnam si putina apa fiarta, punem capac pt 10 min, dupa care adaugam rosiile(toate), iar dupa alte 5 min maslinele. Servim cu verdeata.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

Catalin-Traian Chita, 16/11/2017

Mersi ellis!

(0) (0) Abuz
07/08/2013

Imi lasa gura apa
tocmai buna ptr dieta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mancare de vinete cu chec din legume si urda (montignac)
Mancare de vinete cu chec din legume si urda (montignac)
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mancare de vinete de post
Mancare de vinete de post
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Mancare de vinete cu dovlecei
Mancare de vinete cu dovlecei
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vinete tempura
Vinete tempura
6 porții
1 h 19 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei