Petitchef

Marinada pentru carnea de miel

Felul principal
6 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se amesteca intr-un castron mustarul cu miere, sare, coaja rasa de portocala, piper, Herbes de Provence, usturoi si ulei de masline. Dupa ce mixtura este omogena, se adauga sucul de portocale si vinul si se amesteca pana ce marinada este omogena.
  • Marinati carnea peste noapte, apoi gatiti-o pe gratar, la cuptor, sau sub grill-ul din cuptor.
  • Daca doriti sa obtineti un rub? (o pasta cu care sa frecati carnea) adaugati circa 1/4 cana cu suc de portocale si 1/4 cana cu vin. Cantitatile sunt date aproximativ, importanta este consistenta marinadei, asa ca adaugati partea lichida in cantitatea pe care o simtiti ca este cea potrivita.
  • Daca doriti o marinada lichida, adaugati circa 1/2 cana cu suc de portocale si 1 cana cu vin.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
Copane de pui mexicane cu o marinadă delicioasă
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Carnea de prepelita - o adevarata delicatesa Carnea de prepelita - o adevarata delicatesa Cum sa gatesti perfect carnea de peste! Cum sa gatesti perfect carnea de peste!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează