Petitchef

Friptura de miel in crusta de miere si vin

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se condimenteaza carnea si se adauga intr-o tava termorezistenta cu putin ulei.
  • Se lasa la cuptor 20 min pentru a se rumenii putin apoi se adauga vinul si o cana de apa si se lasa pentru 1 ora la foc potrivit. Daca doriti se pot adauga si cateva frunze de dafin .
  • Se scot bucatile de carne , se ung cu putina miere si se mai dau la cuptor pana prind culoare.
  • Sunt un deliciu. Se pot servii cu piure, asa cum am procedat eu.
  • Este cea mai simpla friptura facuta de mine si cea mai delicioasa.


Poze

Friptura de miel in crusta de miere si vin
Friptura de miel in crusta de miere si vin - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

18/04/2014

Pare delicioasa

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura orloff
Friptura orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
Ceai cu miere, lamaie si scortisoara
1 porții
9 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează