Petitchef

Friptura de miel in crusta de miere si vin

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se condimenteaza carnea si se adauga intr-o tava termorezistenta cu putin ulei.
  • Se lasa la cuptor 20 min pentru a se rumenii putin apoi se adauga vinul si o cana de apa si se lasa pentru 1 ora la foc potrivit. Daca doriti se pot adauga si cateva frunze de dafin .
  • Se scot bucatile de carne , se ung cu putina miere si se mai dau la cuptor pana prind culoare.
  • Sunt un deliciu. Se pot servii cu piure, asa cum am procedat eu.
  • Este cea mai simpla friptura facuta de mine si cea mai delicioasa.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Friptura de miel in crusta de miere si vin, poza 1
Friptura de miel in crusta de miere si vin, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

18/04/2014

Pare delicioasa

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura Orloff
Friptura Orloff
7 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE
12 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Friptura din coasta de miel
Friptura din coasta de miel
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Friptura de miel
Friptura de miel
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de miel
Friptura de miel
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Cat de multa miere putem manca in fiecare zi? Friptura de miel de Paste Friptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei