Petitchef

Merluciu cu legume

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata cartofii si se taie cuburi.Pastaile se vor taia in bucati mai mici daca sunt verzi ,iar daca sunt congelate,nu e necesar deoarece sunt deja taiate.Ceapa o curatam de coaja si o taiem in patru.
  • Punem totul la fiert cu sare si ulei.Pestele il dam cu sare si il punem la prajit intr-o tigae care nu lipeste cu o lingura de ulei si il lasam sa se faca.
  • Cand este aproape gata ,vom adauga untul si vom mai lasa pestele pe foc cam 2-3 minute sa se topeasca untul si sa inmoaie pestele.
  • Cu o spumiera scoatem legumele (scurgem bine ) si le asezam pe o farfurie ,deasupra punem 2 filete de merluciu si turnam din sosul ramas in tigae pe deasupra.

Rețete inrudite

YouTube

Merluciu cu scoici



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: