Petitchef

Merluciu cu legume

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
4-6 filete de merluciu

200 g. fasole pastai

3 cartofi potriviti


2 linguri de unt

2 linguri de ulei

1 lingurita de sare

Preparare

  • Se curata cartofii si se taie cuburi.Pastaile se vor taia in bucati mai mici daca sunt verzi ,iar daca sunt congelate,nu e necesar deoarece sunt deja taiate.Ceapa o curatam de coaja si o taiem in patru.
  • Punem totul la fiert cu sare si ulei.Pestele il dam cu sare si il punem la prajit intr-o tigae care nu lipeste cu o lingura de ulei si il lasam sa se faca.
  • Cand este aproape gata ,vom adauga untul si vom mai lasa pestele pe foc cam 2-3 minute sa se topeasca untul si sa inmoaie pestele.
  • Cu o spumiera scoatem legumele (scurgem bine ) si le asezam pe o farfurie ,deasupra punem 2 filete de merluciu si turnam din sosul ramas in tigae pe deasupra.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Merluciu file cu sos bearnes
Merluciu file cu sos bearnes
6 porții
1h30m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Merluciu file cu sos bearnes
Merluciu file cu sos bearnes
2 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Merluciu la cuptor
Merluciu la cuptor
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
Rețetă Merluciu cu spanac in crusta
Merluciu cu spanac in crusta
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.