-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Tocanita
-
Tocanita de cartofi
-
Tocanita de cartofi cu macris
TOCANITA DE CARTOFI CU MACRIS
Preparare
-
Ceapa si kaiserul se calesc in putin ulei. Se adauga vreo 2-3 linguri de legume si se continua calirea in ulei vreo 5 minute.
-
Se pun cartofii curatati si taiati dupa preferinte. Se acopera cu apa calda, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba.
-
Din cand in cand se mai adauga apa calda, deoarece scade.
-
Dupa ce cartofii sunt fierti, se pun frunze de macris, spalate bine inainte.
-
Gustati ca sa vedeti daca este destul de acrisor, daca nu, mai puneti macris. Nu trebuie sa fiarba mult pentru ca este foarte crud.
-
Cand serviti tocanita, se mai poate pune macris sau smantana.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete