Petitchef

TOCANITA DE CARTOFI CU MACRIS

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ceapa si kaiserul se calesc in putin ulei. Se adauga vreo 2-3 linguri de legume si se continua calirea in ulei vreo 5 minute.
  • Se pun cartofii curatati si taiati dupa preferinte. Se acopera cu apa calda, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba.
  • Din cand in cand se mai adauga apa calda, deoarece scade.
  • Dupa ce cartofii sunt fierti, se pun frunze de macris, spalate bine inainte.
  • Gustati ca sa vedeti daca este destul de acrisor, daca nu, mai puneti macris. Nu trebuie sa fiarba mult pentru ca este foarte crud.
  • Cand serviti tocanita, se mai poate pune macris sau smantana.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de cartofi cu chimen
Tocanita de cartofi cu chimen
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocanita de cartofi cu carne de vitel
Tocanita de cartofi cu carne de vitel
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tocanita din carne de porc si cartofi intregi
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi
3 porții
1 h 30 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
4 porții
55 min
Foarte ușor
1 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.