Petitchef

Tocanita de cartofi cu macris

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Ceapa si kaiserul se calesc in putin ulei. Se adauga vreo 2-3 linguri de legume si se continua calirea in ulei vreo 5 minute.
  • Se pun cartofii curatati si taiati dupa preferinte. Se acopera cu apa calda, se sareaza si pipereaza si se lasa sa fiarba.
  • Din cand in cand se mai adauga apa calda, deoarece scade.
  • Dupa ce cartofii sunt fierti, se pun frunze de macris, spalate bine inainte.
  • Gustati ca sa vedeti daca este destul de acrisor, daca nu, mai puneti macris. Nu trebuie sa fiarba mult pentru ca este foarte crud.
  • Cand serviti tocanita, se mai poate pune macris sau smantana.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocanita de cartofi cu chimen
Tocanita de cartofi cu chimen
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tocanita de cartofi
Tocanita de cartofi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa de cartofi si praz
Supa de cartofi si praz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Marocan Tajine sau tocanita la aburMarocan Tajine sau tocanita la aburCartofi gratinatiCartofi gratinatiUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.