Petitchef

Gulas de fasole si cartofi

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Fasolea se pune de cu seara la muiat in apa rece.
    Se incalzeste uleiul intr-o cratita mare la foc mediu. Se adauga ceapa si ardeii taiati marunt.
  • Se lasa 5 minute. Se adauga apa si restul de ingrediente.
    Se aduce amestecul la fierbere, apoi se focul si se fierbe 1 ora si jumatate. Se amesteca de mai multe ori in timp ce fierbe.


Întrebări:




Comentarii:

07/10/2013

Felicitari am sa prepar si eu reteta dumneavoastra.

(0) (0) Abuz
15/09/2013

Simplu si bun

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gulas cu fasole verde
Gulas cu fasole verde
4 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Gulas cu cartofi
Gulas cu cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
2.7 / 5
Rețetă Gulaş cu fasole noua - bob gulaş
Gulaş cu fasole noua - bob gulaş
5 porții
1 h 15 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
Cartofi zdrobiți cu pătrunjel, garnitura ideală!
3 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei