Petitchef

Mousse de pate

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
2 linguri unt,

2 cepe,

1 kg ficatei pui,

½ cana coniac,

1 lingurita gelatina,

¼ cana vin alb sec,

2/3 cana smantana de frisca,

1 lingurita sare,

½ lingurita nucsoara macinata,

ulei de rapita pentru uns.

Preparare

  • Ceapa se toaca si se caleste in unt topit. Se adauga ficateii si se soteaza 5 minute. Se toarna coniacul si se lasa sa se evapore. Intre timp gelatina se pune la inmuiat in vin. Ficateii se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei paste fine.
  • Se amesteca cu condimentele si smantana. Gelatina se topeste pe bain-marie si se adauga in compozitie.
  • Se pune compozitia intr-o forma unsa cu ulei si se da la frigider peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mousse de portocale
Mousse de portocale
4 porții
25 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Mousse de zmeura
Mousse de zmeura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Mousse de ciocolata cu lapte
Mousse de ciocolata cu lapte
8 porții
1 oră
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Simplu si rafinat ca Mousse au Chocolat!Simplu si rafinat ca Mousse au Chocolat!Cum sa faci pate vegetal acasa!Cum sa faci pate vegetal acasa!Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sabléePâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: