Petitchef

Mousse de pate

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa se toaca si se caleste in unt topit. Se adauga ficateii si se soteaza 5 minute. Se toarna coniacul si se lasa sa se evapore. Intre timp gelatina se pune la inmuiat in vin. Ficateii se mixeaza intr-un blender pana la obtinerea unei paste fine.
  • Se amesteca cu condimentele si smantana. Gelatina se topeste pe bain-marie si se adauga in compozitie.
  • Se pune compozitia intr-o forma unsa cu ulei si se da la frigider peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mousse de portocale
Mousse de portocale
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Mousse rapid de ciocolata
Mousse rapid de ciocolata
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Mousse de zmeura
Mousse de zmeura
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
Tort cu mousse de ciocolata Petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mousse cu oreo
Mousse cu oreo
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mousse cu lamaie
Mousse cu lamaie
6 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Simplu si rafinat ca Mousse au Chocolat! Simplu si rafinat ca Mousse au Chocolat! Cum sa faci pate vegetal acasa! Cum sa faci pate vegetal acasa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei