Varza de Bruxelles dulce
Preparare
-
Varzutele de Bruxelles se curata de frunzele galbene, li se taie cotorul si se cresteaza in x cu varful cutitului.
-
Se fierb pe baie de aburi pana se inmoaie. Intre timp se caleste ceapa tocata in ulei, se adauga supa si se fierbe acoperit cu un capac 2 minute. Se adauga varzutele fierte pe aburi, nucsoara si sarea si se mai lasa sa fiarba 2 minute.
-
Varza de Bruxelles cu ceapa si seminte de pinMancare cu varza de BruxellesVarza de Bruxelles la cuptorVarza rosie cu pereSupa de salata.
-
Legume inabusite cu galusteSarmale de post cu varza dulceMancare scazuta de dovleceiSupa de cresonMancare cu varza murataMancare de varza murata cu struguriRatatouilleSupa-crema de sparanghelSupa frantuzeasca de ceapaSupa de ceapa rosie si sfecla.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe