Petitchef

Flammkuchen (tarte flambée)

Aperitiv
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
2 linguri de ulei de masline.

2 cepe (un soi dulce) taiate rondele,

bacon 150-200g,

taiat feliute,

o cana de smantana groasa,

sare, piper dupa gust si putina nucsoara

Preparare

  • Cuptorul se incinge la 400-425F aluatul gata dospit se intinde in forma dorita (rotund, patrat etc) intr-o foaie de cca 8mm grosime.
  • Peste aluat se intinde o cana de smantana in care am adaugat un varf de lingurita de nucsoara, sare si piper dupa gust.
  • Se astern frumos rondelele de ceapa, apoi baconul
    se da totul la cuptor pt aproximativ 13-15 minute sau pana se rumeneste frumos.

Poze

Flammkuchen (tarte flambée), poza 1Flammkuchen (tarte flambée), poza 2Flammkuchen (tarte flambée), poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Mini-tarte cu crema de branza si salam
Mini-tarte cu crema de branza si salam
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tarte portugheze
Tarte portugheze
12 porții
55 min
Ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: